Darts

Dartborden en dartbord standaarden voor gezellige avonden

Wat is er leuker dan een klein wedstrijdje met vrienden? Hang het dartbord op, neem de pijltjes in de hand en speel voor de overwinning. Met de dartborden en dartbord standaarden van Relaxdays zal geen gezamenlijke avond of huisfeest meer saai zijn. Bekijk ons assortiment en vind het perfecte product dat voldoet aan jouw wensen. Daar gaan we!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Welk dartbord wil je?

Of je nu op zoek bent naar een bord voor kinderen of voor volwassenen, bij Relaxdays vind je altijd het perfecte dartbord voor spannende wedstrijdjes. Kies tussen ons dubbelzijdig bespeelbare dartbord X2 en ons zachte dartbord dat niet alleen aan de muur kan worden opgehangen, maar ook kan worden neergezet. Bij de X2 worden pijlen met metalen punt meegeleverd, die goed blijven hangen, terwijl de kunststof pijlen van de soft dartborden een stompe punt hebben en daardoor kindervriendelijker zijn. Ook de muur of de vloer raken hierdoor niet beschadigd tijdens het spelen. Maak je klaar om te spelen: zowel in je eigen woning als buiten in de tuin of onderweg. De dartborden van Relaxdays zijn geweldig voor gezellige uurtjes samen, glorieuze overwinningen en bittere nederlagen.

Ontdek ons veelzijdige assortiment aan dartborden en accessoires

Maar een dartbord alleen is niet altijd voldoende. Wil je gaten of andere beschadigingen aan de muren voorkomen? Bestel dan een surround ring passend bij je dartbord. De surround ring kan je makkelijk aan de muur ophangen en vormt een beschermend oppervlak rondom jouw dartbord, zodat je niets kapot kunt maken, mocht het pijltje naast het bord komen. Wie behoefte heeft aan nog meer flexibiliteit, kan ook kiezen voor een in hoogte verstelbaar dartbord van Relaxdays. Hang het dartbord aande dartbord standaard op en ga aan de slag. Je kan de dartbord standaard ook gebruiken om luidsprekers of flatscreens aan op te hangen, waardoor je kan profiteren van zijn veelzijdigheid.
Je vrienden houden ook van darten en je bent nog opzoek naar een geweldige party-gag of leuk cadeau? Neem dan eens een kijkje bij ons darboard voor kroonkurken. Bij dit grappige gadget gooi je bierdopjes in plaats van pijlen en je kan hem gemakkelijk overal neerzetten. Overtuig jezelf en je vrienden nu van de magnetische bierdoppen darts!

Nu bij Relaxdays bestellen en binnenkort al darten

Darten is een geweldig spel om met vrienden en het gezin te doen en kan bijna overal worden gespeeld. Speel samen in de feestkelder of in de tuin en heb veel plezier. Meer leuke activiteiten kan je ondernemen met onze buitenspelletjes , gezelschapsspellen of drinkspelletjes . Ontdek nu de spelletjes van Relaxdays.