Wellness

Gewoon even ontspannen!

Je kent het wel: het combineren van werk, hobby's, vrienden, familie en huishouden kan snel tot stress leiden. Vaak blijft er niet veel tijd over voor jezelf. Wanneer er dan nog op een van deze gebieden complicaties of problemen optreden, valt het tijdsplan in het water en weet je niet meer hoe nu verder. Stress is niet goed voor onze gezondheid en kan al snel een negatieve invloed hebben op ons welzijn. Hoofdpijn, concentratieproblemen en geen trek hebben zijn mogelijke gevolgen. Maar hoe integreer je nu het beste rust en ontspanning in het dagelijks leven? Je hebt natuurlijk niet altijd de mogelijkheid om even vakantie op te nemen of in het weekend naar een wellness-hotel te rijden. Maar toch is het belangrijk om vaste tijden in het dagelijks leven in te plannen om even op adem te komen. Wandelingen, een warm bad, warme chocolademelk of sport kunnen al snel helpen. Met onze hoofdmassagespinnen, massageballen en ons elektrische massageapparaat heb je de mogelijkheid om even een paar minuten te ontspannen in het dagelijks leven!

Wellness overal en altijd

Wellness-weekenden zijn fijn en vooral ontspannend. Maar hoe vaak komt het voor dat je een weekendje weg kunt en even alle problemen kunt vergeten? Aangezien dit eerder een uitzondering is, kan je met Relaxdays je eigen wellness-oase in huis halen. Ons brede assortiment aan wellness-producten maakt het mogelijk om bijna in elke situatie even te ontspannen. Met de gezichtsborstels zorg je voor een beetje ontspanning tijdens je huidverzorgingsroutine. Met onze massagerollen, massageapparaten en ruggenkrabbers kan je jezelf of je dierbaren even een momentje van rust bieden. Hiermee kan je ook bij spierspanningen en spierpijn de doorbloeding bevorderen en triggerpoints stimuleren. Onze voetmassagerollers kan je heel goed in het dagelijks leven integreren: gewoon onder het bureau leggen en je bent klaar om lekker te ontspannen. Onze nekkussens en kruiken zijn geschikt voor onderweg of op reis. Gun jezelf op elk moment en overal wellness met Relaxdays!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.