Kruiken

Knusse waterkruiken bij Relaxdays

Heb jij soms last van een pijnlijke hals na een lange werkdag? Kamp je wel eens met buikklachten? Of zit je soms te rillen na een gezellige winteruitstap? Voor al deze kwaaltjes en klachten kan een warmwaterkruik soelaas bieden. Ontdek nu ons aanbod aan waterkruiken met of zonder overtrek en gun jezelf de ontspanning die je verdiend hebt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een warmwaterkruik heilzaam is

Veel kwaaltjes en spanningen laten zich met behulp van een warmwaterkruik makkelijk verlichten. Een kruik is discreet en gewoon perfect om je op te warmen of om het even lekker gezellig te maken. Er zijn talrijke redenen waarvoor je een warmwaterkruik kan gebruiken. We sommen ze hier even voor je op:

  • Menstruatie- en buikpijn Heb je last van buikkrampen? Dan is het een goed idee je even op te warmen met een waterkruik. De warmte van de kruik zorgt namelijk voor een betere doorbloeding. Het gevolg is dat je spieren zich ontspannen en je krampen verlicht worden. Bovendien voel je je spieren door de hitte van het water ook gewoon minder.
  • Opwarmen en inslapen: Houden je ijskoude voeten je 's nachts steeds wakker en val je maar niet in slaap? Ook dan kan een warmwaterkruik goed van pas komen. De warmte van de kruik draagt er namelijk toe bij dat je lichaam zich ontspant en je tot rust komt. Met een warmwaterkruik kan je 's avonds je bed voorverwarmen of je kan de fles gewoon meteen mee naar je kamer nemen als je wil ontspannen.
  • Spierspanningen: Zoals vermeld helpt warmte je spieren te ontspannen. Stijve spieren maak je met een warmwaterkruik zo weer los en ook voor je schouders en nek zorgt het warme water voor verlichting.
  • "Oneigenlijk gebruik" als coolpack: Ook wie in de zomer even voor verfrissing wil zorgen of pijnlijke gewrichten wil koelen kan daarvoor een warmwaterkruik gebruiken. Vul de kruik gewoon met koud water en leg ze even in de koelkast. Al na korte tijd kan je ze eruit nemen en tover je de perfecte coolpack tevoorschijn.

Warmwaterkruiken in ons assortiment

Bij Relaxdays vind je warmwaterflessen voor zowel kinderen als volwassenen. De kruiken hebben een capaciteit van twee liter en zijn met of zonder overtrek verkrijgbaar. Bovendien lekken ze niet, wat bij warmwaterkruiken erg belangrijk is. De schroefdop is makkelijk hanteerbaar en met de handzame greep sluit je de fles ook makkelijk weer af.
De knusse, grijze overtrek voelt leuk aan en dempt de hitte. Wil je liever een waterkruik zonder overtrek? Die zijn verkrijgbaar in het blauw, groen, grijs, roze of rood. De tweezijdige lamellenstructuur aan de buitenkant van de kruik reguleert de warmte van het water en zorgt ervoor dat de kruik een goede grip heeft. Bij het opvullen van de warmtefles moet je er steeds op letten er geen kokend water in te doen. Je mag de kruik alleen opvullen met heet water met een maximale temperatuur van 60°C. Voor zwangere vrouwen of kinderen mag de temperatuur niet hoger liggen dan 40°C. Bovendien is het aan te raden warmwaterkruiken tot maximaal twee derde van de capaciteit vol te doen en voor het afsluiten even te wachten, zodat de lucht kan ontsnappen.

Koop nu online bij Relaxdays voordelige waterkruiken

Maak het gezellig en duffel je met je warmwaterkruik lekker op de bank in. Geniet van de warmte bij een goed boek, overwin je verkoudheid of verzacht je pijn met de handige waterkruiken van Relaxdays. In onze webshop vind je trouwens ook andere wellness- en gezondheidsproducten zoals hoofdmassagespinnen, gezichtsborstels of voetmassagerollers. Bestel nu bij Relaxdays en geniet al binnen enkele dagen van je nieuwe waterkruik!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting