Barbecueën

Pagina

Zomer, zon, barbecueën!

Als de dagen weer langer, lichter en warmer worden, wordt je innerlijk verlangen ondraaglijk: wanneer wordt er eindelijk weer gebarbecued? Voor veel mensen begint het BBQ-seizoen met Pasen, Hemelvaart of Koningsdag. De lente nodigt je uit om te gaan barbecueën. Begrijpelijk natuurlijk, want de keuze uit gerechten voor op de barbecue lijkt eindeloos: met vlees, groente, kaas of brood kun je de meest uiteenlopende gerechten maken. Niks is onmogelijk. Elke familie of vriendenkring heeft zijn eigen recepten en ideeën voor een perfecte bbq-avond. Doorslaggevend is daarbij natuurlijk: de barbecue! Je hebt verschillende accessoires nodig die afhankelijk zijn van de plek waar je barbecuet en jouw uitrusting. Bij ons vind je de juiste barbecue zodat je het BBQ-seizoen perfect kan starten. Zo hebben wij bijvoorbeeld vouwbarbecues of een kogelbarbecue voor bij een picknick of op de camping, een elektrische bbq voor zomerse nachten op het balkon, een rustieke gietijzeren barbecue en een zwenkbarbecue op drie poten die voor een kampvuursfeer zorgt. Zorg voor de perfecte bbq-avond en koop nu de perfecte barbecue.
Als je de juiste barbecue al hebt, kan er eigenlijk niks meer misgaan. Behalve als je nog geen essentiële toebehoren hebt zoals een bbq-tang, brikettenstarter of grillklem. Maar ook dat hebben we in ons uitgebreide assortiment.

Het perfecte BBQ feest met Relaxdays

Barbecueën gaat niet alleen over eten. Wie geniet er niet van deze manier van voedselbereiding in gemeenschap, met vrienden, familie of collega's waarbij elke bbq-sessie een unieke bijeenkomst is. Naast de barbecue en accessoires is natuurlijk de ambiance en alles daaromheen van groot belang. Met lichtsnoeren, kaarsen en lampjes creëer je de juiste sfeer - in de tuin of op het balkon. Bekijk snel ons aanbod aan keuken- en barbecueaccessoires. Daarmee worden je gerechten gegarandeerd een groot succes. Neus lekker rond in ons assortiment en houd een barbecue feest dat niemand zo snel zal vergeten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.