Barbecues

Veelzijdige barbecues van Relaxdays

Barbecueën doe je niet alleen maar om smakelijke gerechten te bereiden maar ook om er een feestje met vrienden en familie van te maken. Gezellig samenzijn, eten, drinken en een leuke tijd beleven. In de webshop van Relaxdays is er een groot aanbod aan verschillende barbecues. Vind nu de juiste barbecue voor je tuin of balkon en kijk uit naar geweldige avonden!

Barbecueën is een lifestyle geworden

Wat is één van de meest favoriete hobby's en brengt mensen bij elkaar? Juist, barbecueën! Samen buiten eten maken is heel gezellig en dan maakt het niet zo veel uit welk seizoen het is. Behalve in het welbekende BBQ-seizoen kun je ook gewoon in de lente of herfst de barbecue aansteken als het mooi weer is. Buren, vrienden en familie zullen je graag gezelschap houden. Alles wat je hiervoor nodig hebt, zijn een hoogwaardige barbecue en handige accessoires.
Met name in de zomer zijn er veel mensen die in hun vrije tijd gezellige BBQ-avonden organiseren. Het is gewoon iets bijzonders om buiten te koken en van gegrilde lekkernijen te genieten. Barbecueën wordt steeds meer a way of life en is met de juiste uitrusting een eitje. Keren, marineren, roken en smoken van vlees, kaas en groente. Het kan allemaal met je nieuwe Relaxdays barbecue!

Welke barbecue past bij jou?

Voordat je kan beginnen, moet je natuurlijk eerst de juiste barbecue vinden. Hierbij moet je rekening houden met het aantal gasten waarvoor je wilt barbecueën, de plaats waar je de barbecue wilt neerzetten, op welke manier je wilt barbecueën en hoe veel geld je aan de nieuwe barbecue wilt uitgeven.
De grootte die je nodig hebt, hangt ervan af of je alleen voor jou en je familie en vrienden of meteen voor de hele buurt wilt barbecueën. Onze gietijzeren barbecue is bijvoorbeeld heel geschikt voor kleine gezinnen van 2 tot 4 personen en de houtskool BBQ deluxe kan je prima gebruiken om voor al je vrienden te barbecueën.
Het belangrijkste punt bij het uitkiezen van een barbecue is de plek waar je hem wilt neerzetten. Je moet niet alleen rekening houden met een mogelijk gebrek aan ruimte maar ook met de ligging. Als je regelmatig met houtskool op het balkon barbecuet, kan dit snel problemen met je buren en je verhuurder opleveren. Daarom is het aan te raden om op het balkon een elektrische grillplaat te gebruiken die geen intensieve geuren produceert. In de tuin of op het terras is de keuze voor een barbecue daarentegen in principe eindeloos.
Op welke manier barbecue jij het liefst? Als je ervan houdt om direct op het hete grillrooster te barbecueën, kun je één van onze houtskool BBQ's aanschaffen. Hiermee kan je gerechten boven het vuur bereiden. Als je meer van roken houdt, kun je dit ook met een gewone barbecue doen maar vaak niet zonder extra accessoires. Met onze speciale smoker is het bereiden van gerookte gerechten een eitje. Onze driepoot BBQ's zijn heel geschikt om boven het kampvuur te barbecueën want je kan de barbecue gewoon over het kampvuur plaatsen. Als alternatief hebben we ook driepoot BBQ's met vuurschaal waarmee je met houtskool kan barbecueën.
Als laatste moet je nog nadenken over de prijs die je voor de BBQ wilt betalen. Voor al onze barbecues geldt dat ze een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben en dat ze redelijk compact zijn. Je vindt al een geschikte barbecue tussen de €32,90 en €184,90.
Als je slechts af en toe wilt barbecueën en je optimaal gebruik wilt maken van de ruimte in je tuin bevelen we onze opvouwbare barbecues, barbecue-emmers of campingbarbecues aan. Deze zijn bovendien perfect voor onderweg en komen ook op de camping of in het park goed van pas. Maar ook onze grotere modellen nemen niet het hele jaar ruimte in beslag in je tuin aangezien ze meestal draagbaar zijn of uitgerust zijn met wielen aan de onderkant.

Koop nu online hoogwaardige barbecues bij Relaxdays

We hebben een groot aanbod aan barbecues en er zit voor iedereen wel een barbecue bij. Je wilt je tuin weer laten stralen? Bekijk dan onze leuke tuinaccessoires , zoals tuinverwarming of sfeervolle buitenverlichting . Ook tuinmeubels en hulpmiddelen voor het tuinieren kun je in onze webshop vinden. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering zonder verzendkosten te hoeven betalen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.