Vogeldrinkbakken

Relaxdays vogelbadjes - een blikvanger voor elke tuin

Met de stijlvolle vogelbadjes van Relaxdays kan je niet alleen voor een eye-catcher in de tuin zorgen, maar doe je ook nog eens iets goeds voor wilde vogels. De stijlvolle vogeldrinkschalen voorzien alle vogels, van merels en mussen tot pimpelmezen van schoon water om te drinken en te badderen. Bekijk ons assortiment en ga op zoek naar het passende vogelbadje voor jouw tuin.

per pagina
  1. Vanaf € 22,90
per pagina

Decoratief vogelbad voor jouw tuin

Vooral in de warme maanden is het voor wilde vogels lastig om aan water te komen: plassen, beekjes en kuilen zijn vaak volledig opgedroogd en zijn daardoor geen natuurlijke waterbron meer, waar vogels kunnen drinken en zich kunnen afkoelen. Daarnaast hebben vogels ook een verhoogde behoefte aan vocht bij warme temperaturen. Met een vogelbadje van Relaxdays kan jij wilde vogels door de zomer helpen en heb je op hetzelfde moment een decoratieve blikvanger voor in de tuin! Bij ons kan je verschillende soorten vogelbadjes vinden. Wij verkopen staande en hangende varianten alsook badjes die in de aarde moeten worden gestoken. Afhankelijk van de tuin en de ruimte kan je hier een leuke vogelwaterschaal vinden. Je kunt bij ons witte en bronskleurige drinkbakken voor vogels bekijken. De bronzen kleurtoon van het vogelbadje is per model anders en zorgt voor een nostalgisch design. Het zware gietijzer zorgt ervoor dat de waterschaal stevig staat en voorkomt dat hij bijvoorbeeld door de wind omvalt. Bovendien zijn de vogelbadjes weerbestendig en kunnen het hele jaar door in de tuin, op het balkon of het terras blijven staan. De vogelwaterschalen zijn ook geschikt om voeder voor wilde dieren op te leggen. Bekijk ons brede assortiment en ga op zoek naar het passende vogelbadje voor jouw tuin.

Nu vogelbadjes online bestellen bij Relaxdays

Bestel jouw vogeldrinkschaal nu gemakkelijk online bij Relaxdays. Bestel ook nestkasten, voederhuisjes of insectenhotels en ondersteun wilde dieren en insecten in jouw tuin. Geef de natuur iets terug met Relaxdays!