Ongediertewering

Bescherming tegen wilde dieren

In de tuin komen we allerlei soorten dieren tegen. De ene is welkom, de ander schadelijk of ongewenst. Wat is er erger dan tijdens het oogsten te moeten zien dat er is gegeten aan de liefdevol verzorgde aardbeien of aardappelen. Een nachtmerrie voor elke tuinder. Daarom zijn er verschillende handige hulpmiddelen tegen ongedierte zodat dit niet meer hoeft te gebeuren. Bijzonder vervelend ongedierte zijn muizen, ratten en slakken. Maar ook mollen kunnen de hele tuin kapot maken. Bij muizen en mollen is het mogelijk om diervriendelijke vallen zonder gif te gebruiken. Ook bij onze slakkenvallen zien wij af van chemische bestrijdingsmiddelen. Vind de juiste ongediertewering voor jouw tuin bij Relaxdays!

 

Vogelwering voor balkon en tuin

Ook vogels in de tuin kunnen veel overlast veroorzaken. Aan de ene kant eten ze schadelijke insecten zoals rupsen en kevers. Aan de andere kant stelen ze lekkere bessen, vruchten en fruit van de bomen. Daarom is het verstandig om de langverwachte oogst ook tegen vogels te beschermen. Dit is al mogelijk door ongevaarlijke staande of hangende figuren in de vorm van een uil, valk, reiger, kraai of raaf neer te zetten. Ze dienen als realistische vogelverschrikkers en verjagen ongewenste dieren uit moestuinen, van dakbalken of uit vijvers.
Hardnekkige bezoekers zoals duiven gaan vaak zitten op het balkon, in de vensterbank of op het tuinhek en veroorzaken daar een heleboel rotzooi. Speciaal hiervoor vind je bij Relaxdays vogelpinnen of vogelweringspiralen om ongewenste dieren te verdrijven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.