Vogelwering

Vogelwering van Relaxdays

Niet elk dier is een graag geziene gast in onze tuin. Wilde dieren houden zich niet altijd aan onze regels en hebben het vaak gemunt op onze geliefde fruitbomen en perkjes. Soms maken ze van onze groene weelde zelfs een echte puinhoop. Naast andere wilde dieren kunnen ook vogels echte kwelduivels zijn. Daarom vind je in onze webshop praktische oplossingen om vogels weg te houden uit je tuin en je persoonlijke eldorado te beschermen. Ontdek nu ons uitgebreide aanbod aan vogelwering!

per pagina
  1. Vanaf € 18,90
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Vogelverschrikkers, pinnen of spiralen - wat mag het zijn?

Er zijn verschillende mogelijkheden om wilde vogels van je grondstuk te verdrijven. Je kan kiezen uit vijandige vogels als vogelverjagers, spiralen die de vogels verblinden of spikes die verhinderen dat vogels op ongewenste plaatsen neerstrijken. Lees nu verder en kom meer te weten over vogelwering van Relaxdays.

Roofvogels als vogelverschrikkers

Gaat het om zelf aangeplante fruitbomen, waarvan je hoogstpersoonlijk de vruchten wil plukken, dan heb je wilde vogels waarschijnlijk al tot je vijand verklaard. Toch wil je dieren natuurlijk geen pijn doen. Om ongewenste gasten weg te houden van je bomen, kan je daarom vogelverjagers gebruiken. Die vind je in de webshop van Relaxdays. Deze uilen, kraaien of roofvogels zijn groot, imposant en zien er levensecht uit. Zo jagen ze merels, mussen of duiven de stuipen op het lijf. Je kan ze ophangen of neerzetten en op die manier voorkomen dat wilde vogels in jouw tuin aan de zwier gaan. Dat feest gaat niet door.

Duivenpinnen voor op de schutting

Vind jij het ook superbelangrijk dat je gevels, vensterbanken en balkon er schoon uitzien? Gebeurt het echter steeds opnieuw dat wilde vogels je tuin op stelten komen zetten en voor heel wat viezigheid zorgen? In plaats van steeds weer hun zootje op te moeten ruimen, kan je bij Relaxdays nu een passende oplossing voor je probleem vinden. Denk maar aan onze vogelverschrikker spikes. Die zijn lichtbruin van kleur en kan je overal aanbrengen waar je door wilde vogels gestoord kan worden: op schuttingen, vensterbanken of op de balkonrailing bijvoorbeeld. Deze spikes voorkomen dat er dieren op gaan zitten en met hun nalatenschap of ochtendkraaien je zenuwen ongenadig op de proef stellen.

Maak gebruik van het licht met spiralen

Vogelverschrikker spiralen zijn een leuk uitziende optie om wilde vogels weg te houden van je fruitbomen of balkon. Deze spiralen van kunststof zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en reflecteren het zonlicht, waardoor oproerkraaiers maar liever elders hun geluk gaan beproeven. Ze zijn makkelijk op te hangen en zien er met hun design in de vorm van een windgong ook nog eens leuk uit.

Koop nu online vogelwering bij Relaxdays

Kies nu de passende vogelwering en geniet opnieuw van vrede in je tuin en op je balkon. Zijn andere dierlijke gasten wel welkom in je groene oase en wil je hen tijdens de koude wintermaanden graag een toevluchtsoord bieden? Neem dan een kijkje bij onze nesthulpen. Bestel nu online bij Relaxdays zonder verzendkosten te hoeven betalen!