Partytenten

Relaxdays partytenten voor elke gelegenheid

De zon schijnt, de worstjes braden op de barbecue en je vrienden staan al te popelen om het feest te beginnen. Toch loopt niet altijd alles van een leien dakje en kan het gebeuren dat het te warm wordt onder de zon of dat er plots een regenbui aankomt. In dat geval kan het handig zijn je ergens terug te kunnen trekken en komen de partytenten van Relaxdays uitstekend van pas. Ontdek nu ons aanbod aan partytenten voor in de tuin en bereid je voor op een fantastische zomer!

per pagina
  1. Vanaf € 59,90
  2. Vanaf € 49,90
  3. Nog 3 beschikbaar
per pagina

Waarom een feesttent handig is

Bij Relaxdays vind je een uitgebreid aanbod aan partytenten voor elke gelegenheid in simpele maar stijlvolle designs. Onze 3x3 feesttent heeft twee zijwanden en leuke raampjes, die ondanks het nuttige dak toch nog genoeg licht in de tent laten. Voor wie het graag open heeft, hebben we ook praktische partytenten zonder zijwanden. Zo geniet je van een zomers briesje maar ben je toch beschermd tegen zon en regen. Maar waarom is zo’n partytent nu eigenlijk zo handig? Op dagen waarop je even genoeg hebt van het zonnebaden zorgt een feesttent ervoor dat je in de schaduw kan zitten. Bovendien hoeven koele drankjes en frisse snacks zo niet in de volle zon te staan. Onze waterdichte partytenten zijn ook erg handig wanneer je zomerse buien te slim af wil zijn. De tenten zijn bovendien uitermate veelzijdig en zijn ook op festivals of kampeertripje een fantastische begeleider!
Ben je bang dat je tent omwaait? Onze partytent gewichten zorgen ervoor dat de constructie stabiel staat en niet door de wind omver kan worden geblazen. Vul de gewichtjes gewoon met zand of kleine steentjes en het feest kan beginnen.

Shop nu online partytenten bij Relaxdays

Met de partytenten van Relaxdays bereid je je voor op een ontspannen zomer in eigen tuin en kijk je uit naar momenten waarop je even alles kan vergeten. Ben je nog op zoek naar andere oplossingen wat zonwering betreft? Ook dan vind je in ons assortiment wat je zoekt. Tijd dus om je tuin op te smukken met stijlvolle tuinaccessoires en een echte oase in je tuin te creëren. Bestel nu bij Relaxdays zonder verzendkosten te hoeven betalen!