Buiten

De perfecte entree naar jouw huis

Als je voor het eerst je eigen huis hebt, ben je hier vanzelfsprekend heel trots op. Je probeert niet alleen binnen voor een goed op elkaar afgestemde inrichting en een gezellige sfeer te zorgen. Ook de buitenruimtes zijn natuurlijk belangrijk. Je probeert je voortuin goed te onderhouden door onkruid te wieden en bladeren bij elkaar te vegen. Met name het gebied rondom je voordeur verdient veel aandacht. Hier ontstaat meestal de eerste indruk die visite en andere bezoekers van je huis en daarmee ook van jou hebben. De volgende onderdelen zijn essentieel als het gaat om het creëren van een mooier totaalplaatje:

  • Deuren
  • Trappen
  • Ramen
  • Dak
  • Paden
Je deur kun je er aantrekkelijker uit laten zien door hem te voorzien van decoratie zoals kransen en bordjes. Trappen dienen regelmatig te worden onderhouden en schoongemaakt. Voor de ramen in huis kun je bij Relaxdays de meest uiteenlopende en kwalitatief hoogwaardige producten vinden die zorgen voor extra veiligheid en privacy. Denk bijvoorbeeld aan tralies, melkglasfolie of raamstickers. Het dak kun je onderhouden door de dakgoot regelmatig schoon te maken waardoor hij niet verstopt raakt met bladeren en vuil. Dit garandeert dat de regen goed kan worden afgevoerd en de dakgoot niet overloopt. Op deze manier houd je je entree schoon. Om dit mogelijk te kunnen maken, hebben wij dakgootborstels en dakgootbeschermers in ons assortiment. Bij en rondom de voordeur kun je door middel van verlichting zoals wandlantaarns voor een gezellige sfeer zorgen. Ook brievenbussen zijn bepalend als het gaat om de eerste indruk die je achterlaat. Bij ons kun je kiezen uit veel verschillende uitvoeringen en designs zoals klassieke, moderne en Amerikaanse brievenbussen. Bekijk het grote aanbod van Relaxdays en laat jouw huis van zijn beste kant zien.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.