Brievenbussen

Relaxdays brievenbussen voor je huis

Brievenbus en deurbel zijn het eerste wat jouw bezoekers opvalt aan je huis. Ook jij moet wekelijks of zelfs dagelijks brieven en kranten uit de brievenbus halen. Daarom is het natuurlijk belangrijk voor jou dat het model zowel mooi als handig is. Ontdek in de webshop van Relaxdays een groot aanbod aan brievenbussen voor eengezinswoningen, voor elk wat wils.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

De perfecte blikvanger passend bij jouw stijl

Afhankelijk van je voorkeuren en de uitstraling van je huis kun je in de Relaxdays shop de passende brievenbus uitkiezen. Ons doel is het om voor iedere smaak het perfecte product te bieden - rondom je woning en je vrije tijd. Daarom vind je bij ons moderne, landelijke en retro brievenbussen waarbij voor elke stijl een unieke blikvanger gecreëerd kan worden. Kies tussen vintage brievenbussen met posthoorn, US Mailboxen en super moderne design postbussen. Wie van strak houdt, kan gewoon voor de klassieke variant met naambordje en kijkvenster kiezen.
De meeste van onze brievenbussen zijn gemaakt voor montage aan de muur van je eengezinswoning maar we bieden ook hoogwaardige staande brievenbussen in antieke look en de typische US-Mailboxen die traditioneel in de voortuin op een paal staan. Ontvang dus in de toekomst je post in de stijlvolle brievenbus naar jouw keuze.

Handige brievenbusmodellen voor je post

Belangrijk bij een wandbrievenbus is dat de postbezorger er goed bij kan. Onze postbussen beschikken daarom over makkelijk toegankelijke gleuven of klepjes. Bovendien zijn deze meestal zo geplaatst dat je post altijd beschermd is tegen weersomstandigheden. Belangrijke brieven en liefdevol geschreven ansichtkaarten worden dus niet beschadigd. Ook passen zendingen in A4 formaat makkelijk in de meeste van onze brievenbusmodellen zodat belangrijke post niet geknikt wordt. Mocht je 's morgens alleen even snel de krant willen pakken dan vind je tussen de Relaxdays brievenbussen ook een aantal met handige krantenrol.

Bestel nu een voordelige brievenbus van Relaxdays

Of je nu op zoek bent naar een strakke, ruimtebesparende oplossing of je entree wilt opfleuren met een opvallende brievenbus met veel opbergruimte - bij Relaxdays vind je wat je zoekt. Met ons kan je niet alleen je voortuin omtoveren maar ook je achtertuin. Bekijk ook onze tuinaccessoires, tuinhekken, tuinmeubels en nog veel meer!