Deuraccessoires

Praktische deuraccessoires voor jouw woning

Of jouw woning nu ruim of klein en compact is, deuren horen er nou eenmaal bij. Vaak zijn ze op ongunstige plekken geplaatst of vormen ze een risico voor kleine kinderen. In heel kleine kamers nemen deuren bovendien veel belangrijke ruimte in beslag en worden ze daarom ook als extra opbergruimte gebruikt. Voor al deze opties vind je in de webshop van Relaxdays de passende deuraccessoires voor jouw woning. Ontdek nu slimme ideeën en handige accessoires voor je deuren!

Pagina
per pagina
  1. Nog 9 beschikbaar
    € 19,99
Pagina
per pagina

Deurkapstokken of deurhaken - Creëer extra opslagruimte

Met behulp van deurkapstokken kun je extra spullen in elke kamer opbergen. Jassen en handtassen in de hal of slaapkamer, handdoeken of badjassen in de badkamer en theedoeken of keukenschorten in de keuken. Wie een ruimtegebrek heeft in kleine woningen, kan het met deze deurkapstokken compenseren. Je kan ze makkelijk ophangen en ze zijn in een handomdraai klaar voor gebruik. Bij Relaxdays vind je modellen van ijzer of roestvrij staal en met de look van koper of zilver. Zo kun je je deur tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling te geven.

Nooit meer knallende deuren met handige deurstoppers

Deurstoppers zijn om verschillende redenen belangrijke hulpmiddelen in huis.

  • Ze voorkomen dat deurklinken tegen je meubels slaan en deze beschadigen.
  • Ze maken het mogelijk om snel even de afval naar buiten te brengen zonder dat de huisdeur dichtslaat.
  • En ze zorgen ervoor dat deuren niet door de tocht etc. dichtslaan waardoor kinderen of dieren niet meer de kamer in kunnen.
Deurstoppers zijn niet alleen geschikt voor uiteenlopende doeleinden maar ze hebben ook nog eens verschillende designs die je bij Relaxdays kunt bestellen. Je kunt kiezen uit klassieke, ronde en rubberen stoppers van roestvrij staal, met de look van hout of marmer of in de kleur grijs, wit of zwart. Of je gaat voor deurvastzetters met een strak design die je direct onder de deur kan schuiven. Je kunt de deurstopper ook als speelse woonaccessoire en leuke eye catcher gebruiken. We hebben varianten van stof of kunstleer met mooie vormen en prachtige designs. Een hond, octopus, uil, lama en andere dieren kun je als deurstopper in je woning zetten. Bovendien hebben we deurstoppers met greep en sterren print en in de vorm van een cactus in ons assortiment. Met name in huishoudens met kinderen zijn zulke deuraccessoires een leuk deco-element.

Deurstoppers voor veiligheid en deurbeschermers tegen ongelukken

Over kinderen gesproken: voor je dierbaren kunnen deuren ook snel heel gevaarlijk worden. Zij kunnen gewond raken als de deuren plotseling dichtslaan en de kindjes hun vingers ertussen hebben. Met de deur klembescherming van Relaxdays zijn zulke ongelukken verleden tijd. Deze klembescherming is er in de vorm van een touw of schuimrubberen ring en voorkomt dat deuren plotseling dichtslaan hoewel de vingers van het kind er nog tussen zitten. Je kunt ze makkelijk aanbrengen en zo tranen en pijn voorkomen.

Shop nu online deuraccessoires bij Relaxdays

Wij van Relaxdays hechten veel waarde aan een veelzijdig aanbod aan producten voor je huis en uiteenlopende situaties. Daarom is ons assortiment aan deuraccessoires juist zo omvangrijk en breiden we het continu uit. Naast de reeds beschreven hulpmiddelen vind je ook deurkloppers, deurvastzetters en tochtstrips in onze shop. Wie hier nog niet genoeg aan heeft, kan onze deur in de categorie schoenenrekken & -accessoires ontdekken.
Bestel nu met gratis verzending bij Relaxdays en profiteer van onze snelle levering!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting