Hal

Zorg voor een overzichtelijke en opgeruimde hal

De hal is het eerste wat je ziet als je een huis binnenstapt en is daarom ook bepalend voor de eerste indruk. Je zou dus kunnen zeggen dat de gang het uithangbord van het huis is. Vooral bij mensen die normaal gesproken niet verder komen dan de ingang zoals de postbode die een pakketje komt brengen of een buurman die even iets komt lenen wil je natuurlijk geen verkeerde indruk achterlaten. Daarom besteden de meeste mensen veel aandacht aan het opgeruimd houden van hun hal. Kapstokhaakjes, kledingrekken en muurkapstokken maken dit alvast een stuk makkelijker en nemen ook nog eens weinig ruimte in beslag. Met voetenvegers en deurmatten kun je er ook nog eens voor zorgen dat je vuil buiten de deur houdt en je huis schoon blijft. Op de deurmatten van Relaxdays staan trouwens originele en grappige teksten waardoor je hal zeker niet onopgemerkt zal blijven. Met dank aan onze schoenenkasten hoef je ook niet meer bang te zijn dat er iemand over je verzameling schoenen struikelt. De kasten zijn modulair wat betekent dat er extra delen op kunnen worden geplaatst en je zelf kunt bepalen hoe je ze in elkaar zet. Hierdoor kunnen ze in iedere hal worden gebruikt en wordt het opbergen van je schoenen een eitje. Zorg met de producten van Relaxdays voor een opgeruimde hal!

Een perfect ingerichte gang

Het komt soms voor dat je de tijd helemaal vergeet waardoor je heel gehaast het huis uitgaat. Daarom is het belangrijk om de ruimte in je hal of gang op zo´n manier te organiseren dat je jassen, schoenen en sleutels een vaste plek hebben, je je spullen altijd bij de hand hebt en je ze ook als je haast hebt snel kunt vinden. Met onze schoenlepels kun je in ieder geval heel snel je schoenen aantrekken en onze sleutelrekjes- en kastjes komen voor het opbergen van je sleutels ontzettend goed van pas. Je kunt er meteen na binnenkomst je sleutels in kwijt waardoor je altijd weet waar ze zijn en je ze dus niet meer zo vaak kwijtraakt. Met onze opvouwbare zitbankjes of schoenenbankjes kun je extra ruimte besparen en opbergruimte voor sjaals, mutsen en tassen creëren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.