Veiligheid

Een veiligere woning met Relaxdays

Sommige dingen zoals geld, belangrijke documenten of sleutels mogen in huis gewoon niet toegankelijk zijn voor elke gast. Met de Relaxdays geldkistjes, muur- en boekenkluizen en andere kleine accessoires kun je je kostbaarheden makkelijk en onopvallend opbergen. Haal met Relaxdays meer veiligheid in huis. Bekijk nu ons aanbod en vind de geschikte benodigdheden voor jouw woning!

Alles goed op slot met Relaxdays

Of het nu gaat om de sleutel van het kantoor, waardevolle munten, belangrijke documenten, een harde schijf of sieraden – sommige spullen moeten veiliger worden opgeborgen dan andere. Hiervoor hoef je niet meteen een loodzware kluis aan te schaffen. Een kleine, onopvallende safe is al voldoende om je kostbaarheden veilig te bewaren. Bij Relaxdays vind je een groot aanbod aan verschillende producten voor meer veiligheid. Laten we beginnen bij boekenkluizen: vermomd als gewoon boek valt de kluis niet op maar biedt toch veel ruimte voor je bezittingen. Onze geldkistjes en muurkluizen creëren ook voldoende opbergruimte voor je kostbaarheden. Alle safes zijn afsluitbaar. De sleutels kun je vervolgens in de Relaxdays sleutelkluis bewaren. Onze sleutelkluizen hebben een cijfercode en kunnen overal in huis opgehangen worden. Wil je voor nog meer veiligheid zorgen? Installeer dan onze dummy camera’s die ongewenst bezoek op afstand houden.

Koop nu online boeken- en sleutelkluizen

Bescherm je kostbaarheden door ze veilig en afgesloten in de Relaxdays muur-, boeken- en sleutelkluizen op te bergen. Bestel nu de passende kluis voor je woning makkelijk naar huis en je hoeft niet meer te vrezen dat belangrijke documenten in de verkeerde handen belanden!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting