Huishouden

Houd jouw huis schoon en netjes met deze huishoudhulpjes van Relaxdays

Een smaakvolle woning is leuk en aardig, maar hij moet ook onderhouden en schoon gehouden worden. Hierbij horen vervelende taken zoals het draaien van wasjes, stoffen, dweilen en nog veel meer. Omdat hier bijna niemand zin in heeft, proberen wij deze vervelende werkzaamheden tenminste met handige en motiverende toebehoren en producten te ondersteunen. Bij Relaxdays vind je niet alleen functionele huishoudelijke accessoires maar ook bijzonder stijlvolle artikelen die er mooi uitzien en deze klusjes tegelijkertijd makkelijker maken.
Vooral wasmanden en -boxen moeten niet alleen handig maar ook stijlvol zijn: modern, klassiek, natuurlijk of vintage - bij ons vind je voor elke inrichtingsstijl de passende oplossing om je wasgoed optimaal op te kunnen bergen. Denk bijvoorbeeld aan wasmanden met meerdere vakken of opvouwmanden. Verschillende kleurvarianten en groottes maken het voor jou mogelijk om de perfecte wasmand te vinden.
Nadat je de was hebt gedaan, ben je helaas nog niet klaar met het schoonmaken van je huis: de vloer moet worden schoongemaakt, de ramen gelapt en het stof verwijderd worden. Verschillende huishoudelijke spullen van Relaxdays helpen je hierbij een handje: hier vind je van plumeau, zwabber, raamtrekker tot opvouwbare emmers en ploppers alles wat je nodig hebt om je huis weer te laten stralen. Met een nieuwe en juiste uitrusting heb je weer meer zin in die hele klus. Probeer het eens uit en laat ons weten wat je ervan vond!

Structuur en orde in een handomdraai

Wie kent het niet: de familie staat ineens voor de deur en de woning ziet er niet uit. Je begint hectisch alles in de kast en in dozen te stoppen en veroorzaakt uiteindelijk nog meer chaos waardoor je achteraf nog langer bezig bent met opruimen. De producten van Relaxdays helpen je om deze stress te voorkomen! Hier vind je verschillende mogelijkheden en oplossingen om je badkamer, woonkamer, slaapkamer, gang en de berging zinvol te structureren. Zo kan je jezelf de stress en de onoverzichtelijke chaos besparen en ben je goed voorbereid op onaangekondigd bezoek. Bekijk onze opbergmanden, -boxen, -tassen of kratten. Bij ons vind je ook handige ladders en trappen zodat je elke hoek van je woning kan benutten. Ontdek ook onze opbergbakken voor lades waarmee je woning er niet alleen op het eerste gezicht opgeruimd uitziet maar ook van binnen kan stralen. Bij Relaxdays zijn er diverse hulpmiddelen te vinden die je helpen om je huishouden netjes te houden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.