Wassen & drogen

Relaxdays producten voor het wassen en drogen

Bij het wassen, ophangen en drogen van wasgoed komen heel vaak nog heel wat vragen kijken. Maakt mijn wasmachine te veel geluid? Waar en hoe kan ik mijn wasgoed het beste ophangen? Om zorgeloos te kunnen wassen en drogen heb je de juiste spullen nodig. Je zult zien dat je dan binnen de kortste keren veel plezier beleeft aan het doen van deze huishoudelijke klusjes. Ontdek de Relaxdays producten die het wassen en drogen een stuk makkelijker maken.
Pagina
Pagina

Zo wordt wassen een feestje

Al onze huishoudelijke producten zijn ervoor bedoeld om van de meest saaie huishoudelijke klusjes een feest te maken. Ze zijn praktisch, multifunctioneel en kunnen je ook nog eens helpen te besparen. Een elektrische droger gebruikt bijvoorbeeld in verhouding veel energie en is daarom zowel voor je portemonnee als voor het milieu niet per se een pretje. Als je je was toch snel wilt kunnen drogen en tegelijkertijd wilt besparen, kunnen we je onze drogerballen absoluut aanbevelen. Ze zorgen er niet alleen voor dat er minder kreukels in je kleding komen, maar zorgen er ook voor dat je droger minder energie verbruikt. Door gebruik te maken van deze ballen is de droger namelijk sneller klaar.
Als je het hierbij ook nog eens belangrijk vindt om de lieve vrede in huis te bewaren, zijn onze trillingsdempers precies wat je zoekt. De trillingsdempers zijn met name voor wasmachines die veel geluid maken als ze centrifugeren of voor mensen die vaak 's avonds nog een wasje draaien ideaal. Ze dempen het geluid van je wasmachine en zorgen er bovendien voor dat je buren geen last van je hebben. In het gedeelte hieronder kun je meer lezen over de manieren waarop je je wasgoed op kunt hangen.

Het ene wasrek is het andere niet

Voor het ophangen van de was heb je verschillende opties. Welke optie bij jou past, hangt af van de plek waar je je wasgoed op wilt hangen. Wasrekken voor kledinghangers zijn ideaal als je hemden of blouses aan kledinghangers op wilt hangen om te voorkomen dat er kreukels of vouwen in je kleding ontstaan. Als je een wasrek voor buiten wilt aanschaffen, kun je in je eigen tuin een van onze droogmolens neerzetten. Het handige aan deze droogmolens is dat je je was kunt drogen zonder veel ruimte in beslag te nemen. In ons assortiment zijn er modellen met een voet of met een grondpen te vinden. Waslijnen kunnen in principe overal worden ophangen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een muur. Vooral als je weinig ruimte tot je beschikking hebt, is dit een goed alternatief. Maar in onze webshop zijn natuurlijk ook klassieke droogrekken die je kunt uitklappen of uitschuiven te vinden. Omdat ze flexibel in gebruik zijn en makkelijk opgeborgen kunnen worden, kunnen ze overal in- en rondom je huis worden gebruikt. Zelfs op het balkon!

Handige oplossing voor het drogen van wasgoed bij ruimtegebrek

Profiteer van onze ruimtebesparende wasdroger, als je niet veel ruimte in huis over hebt voor het drogen van je was. De hangende droogrekken kunnen heel makkelijk over iedere verwarming worden gehangen en zorgen ervoor dat je kleding binnen een mum van tijd droog is. Onze handige droogrekken voor aan de muur komen met name op kleine balkons of in kleine huizen goed van pas. Deze rekken zijn heel makkelijk aan de muur te bevestigen en kunnen als je ze niet nodig hebt in elkaar worden geschoven.

Vind de beste producten voor een heerlijk frisse was

Bekijk ons assortiment aan was- en droogaccessoires en ga voor de beste oplossing voor in jouw huis. Kies het perfecte wasrek uit, maak je bestelling helemaal af met een van onze decoratieve wasmanden en doe er meteen nog wat wasknijpers bij. Om je kledingkast er extra opgeruimd uit te laten zien kun je gebruikmaken van onze functionele vouwplanken waardoor het vouwen van je was voortaan een eitje is. Sla je slag!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting