Prullenbakken

Een goede prullenbak is in elk huishouden een echte must. Hij zorgt namelijk voor netheid en hygiëne in huis. Toch is het naast het soort vuilnisbak ook belangrijk hoe hij eruitziet. Je wil natuurlijk niet dat je prullenbak de draak van je woning is en in schril contrast staat met je stijlvolle inrichting. En net daarom vind je bij ons een veelvoud aan afvalbakken in verschillende designs. Neem een kijkje in onze webshop en bestel vandaag nog de perfecte prullenbak voor jouw woning!

De ene prullenbak is de andere niet - ons aanbod

De vuilnisbakken van Relaxdays vind je in 7 verschillende modellen: GFT-afvalbakjes, inbouwprullenbakken, prullenbakken met sensor, papiermanden, afvalscheidingsprullenbakken, pedaalemmers en tafelafvalbakjes. In de eerste plaats gaat het bij de keuze van de juiste afvalbak natuurlijk om je persoonlijke voorkeur. Toch zijn er een paar dingen waar je het best op kan letten. Zo zijn GFT-afvalbakjes het best de kleinste vuilnisbakken in je keuken. Als je ze niet regelmatig leegt, ontstaan er namelijk bacteriën en onaangename geuren in de keuken. Bij een inbouwprullenbak moet je eerst nagaan of je aanrecht over genoeg plaats beschikt en of je prullenbak de juiste afmetingen heeft. Je afvalbakjes regelmatig reinigen is simpel: een beetje warm water en wat afwasmiddel of azijn zijn al genoeg om ze schoon te houden. Is je vuilnisbak erg vies? Dan kan je er voor langere tijd warm water en een reinigingsmiddel in laten staan. Zo heeft het product tijd om in te werken en is je afvalbak zo weer schoon.

Afvalscheidingsprullenbakken voor gesorteerd huisvuil

Ook al heb je misschien niet in elke kamer een afvalbak nodig, uit de keuken zijn ze niet weg te denken. Hier ontstaat namelijk het meeste afval: bioafval, plastic, papier en restafval willen we kwijt - en het liefst gesorteerd. Daarvoor zijn de afvalsorteersystemen van Relaxdays de perfecte oplossing. In onze webshop vind je inbouwprullenbakken met twee tot vier compartimenten, maar ook afvalbakken met sensor en drie verschillende vakken. De inbouwprullenbakken zijn voorzien van een deksel en voorkomen zo onaangename geuren in je woning. Ook de afvalscheidingsprullenbakken met sensor zijn geurdicht. Maak van sorteren kinderspel en zorg voor een schone en geurloze woning. Voor slechts € 60 schaf je al je eigen afvalsorteersysteem aan!

Papiermanden voor elke ruimte

Papiermanden zijn uitermate geschikt voor elke ruimte waarin je aan een bureau werkt. Daar produceer je namelijk meestal enkel papierafval. Ontdek stijlvolle oplossingen voor vuilnisbakken die je maar niet uit het zicht krijgt. Kies uit klassieke prullenbakken van draadgaas of gevlochten metaal, een model van bamboe of een praktische set van 3 in modern design in het zwart of in het wit. Gebruik prullenmanden in elke ruimte waar je papierafval of plastic afval kwijt wil.

Waarom zijn pedaalemmers met sensor zo handig?

Wanneer je je handen vol hebt, is het nuttig een pedaalemmer of afvalemmer met bewegingssensor op batterijen in huis te hebben. Je loopt rond met een hele berg afval en je voelt het al aankomen: je spullen beginnen te waggelen en je riskeert dat alles elegant onderuitgaat. Met een pedaalemmer met sensor zijn dat zorgen van het verleden. Bovendien zien onze vrijstaande prullenbakken er ook nog eens goed uit. Bekijk nu onze afvalbakken van roestvrij staal, bamboe en staal met stijlvolle houtlook, of in het zwart, zilver of in het wit. Wat je ook zoekt, bij Relaxdays vind je ongetwijfeld een afvalemmer die voldoet aan je smaak en past bij jouw inrichting.

Koop nu online afvalemmers bij Relaxdays

Ook andere praktische spullen zoals aanrecht afvalbakjes of een afvalstamper vind je bij Relaxdays. Met een afvalstamper kan je bijvoorbeeld papierafval naar beneden duwen, zodat je meer plaats hebt in je afvalbak. Afvalbakjes voor keukenafval zijn perfect om bij het snijden van fruit en groente overtollige schillen te verzamelen en later op te ruimen zonder overal resten achter te laten. Ben je nog op zoek naar meer prullenbakken? Dan zijn onze pedaalemmers voor in de badkamer misschien wat voor jou. Bestel nu bij Relaxdays en geniet al binnen een paar dagen van jouw nieuwe vuilnisbak!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.