Granieten vijzel met stamper 20 cm

€ 39,99
Incl. BTW
Niet op voorraad
  • Diameter van 20 cm
  • Ongepolijst
  • Staat stabiel
  • Robuust graniet
  • Voor pesto en meer
10042911 /  4052025429119

Veilige betaling

Kruidenvijzel en stamper om kruiden fijn te stampen

Culinaire meesterwerken creëren, je smaakpapillen laten exploderen en de spannendste gastronomische avonturen beleven - met deze stamper met vijzel is dit wat je te wachten staat. Bij het fijnmalen van kruiden en specerijen komen er namelijk heel wat aroma's vrij, wat leidt tot een uiterst intensieve smaakbeleving. De vijzel en mortel zijn ongepolijst. Daardoor wordt het vermalen een stuk makkelijker. De vijzel is gemaakt van massief graniet, een robuust, natuurlijk materiaal dat lang meegaat.

Opmerking: Graniet is een natuurlijk materiaal. De mortel kan daardoor variëren in korrelgrootte, kleurtoon en structuur en enigszins afwijken van de productafbeeldingen. Maak de vijzel voor het eerste gebruik goed schoon met water. Het malen van zout helpt om eventuele resten te verwijderen.

Granieten mortel voor hobbykoks en professionals

  • Om kruiden, noten of specerijen te vermalen
  • Natuursteen is robuust en smaakneutraal
  • Staat stabiel met dank aan zwaar materiaal
  • Ongepolijste vijzel voor een efficiënte toebereiding
  • Lekkere pesto's, dips en andere sauzen maken

Vijzel met stamper in een oogopslag

  • Afmetingen vijzel H x Ø: ca. 9 x 20 cm, ca. 3,1 kg
  • Afmetingen stamper H x Ø: ca. 10 x 5,5 cm, ca. 0,5 kg
  • Diameter binnenkant vijzel: ca. 16,5 cm
  • Materiaal: Graniet
  • Kleur: Grijs

Levering omvat

  • 1x Vijzel
  • 1x Stamper
  • Decoratie niet inbegrepen

Materiaal samenstelling

  • 100% graniet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.