Voorraad

Voorraadpotten voor keuken en berging

Verlies je continu het overzicht over je voorraad? In je berging of keuken heerst chaos en de verpakkingen stapelen zich op? Dan is het dringend tijd om voorraadbussen en vershoudbakjes te gebruiken. Zij helpen je om het overzicht over je voorraad te behouden en ze zorgen voor structuur en orde. Ontdek hier de passende voorraadpotten voor je levensmiddelen en specerijen.

Pagina
Pagina

Stijlvolle en praktische opbergruimte voor levensmiddelen

Als je levensmiddelen in een open rek of in een glazen kast opbergt, ken je het probleem. Het ziet er altijd rommelig en chaotisch uit en je kunt tussen al die zakjes en verpakkingen niets meer terugvinden. Met de Relaxdays voorraadpotten kun je een uniforme look in je keuken creëren en voor meer overzicht zorgen. Bovendien zie je sneller dat een product bijna op is en opnieuw gekocht moet worden. Daarnaast zijn onze bakjes en potten geschikt om onverpakte en plasticvrije producten mee te kopen. Bij Relaxdays vind je voorraadpotten met beugel en schroefdeksel en in sets van 2 tot 20.

Bescherming tegen ongedierte met de Relaxdays voorraadpotten

Als levensmiddelen open in de keuken liggen, is niet alleen de kans groter dat ze gaan bederven maar ook dat ze ongedierte aantrekken. Fruitvliegjes, zilvervisjes of voedselmotten nemen hun intrek en je komt bijna niet meer van ze af. Om te voorkomen dat je zulke problemen gaat krijgen, kun je vanaf het begin voor voorraadpotten kiezen. Zij beschermen je levensmiddelen tegen vocht en ongewenste diertjes. Met name pasta, rijst, cornflakes of meel kun je zo praktisch bewaren. De voorraadpotten van Relaxdays hebben bovendien een antibacteriële deksel van bamboe die ongedierte tegenhoudt. Bij Relaxdays vind je voorraadbussen in verschillende groottes, vormen, sets en ook dispensers. Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek de perfecte voorraadpotten voor jouw woning.

Alles voor je keuken met Relaxdays

Bij ons vind je niet alleen voorraadpotten maar ook andere producten die handig kunnen zijn in de keuken. Van keukenapparatuur , snijplanken en messen tot keukentrolleys en prullenbakken, bij Relaxdays vind je alles wat je voor een perfecte keuken nodig hebt!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting