Kinderkamer

Laat kinderogen stralen in de Relaxdays kinderkamer

Om een eigen plekje voor je kleintje te creëren is meer nodig dan alleen een lekker kinderbed en kledingkast. Ontwerp met onze producten een klein paradijs waar je kinderen kunnen spelen en leren. Zowel voor baby's, jonge kinderen als voor schoolkinderen vind je bij ons de juiste meubels, hulpmiddelen en accessoires om een schattige en praktische kinderkamer in te richten.
Bij de keuze van onze producten voor in de kinderkamer letten we vooral op de veiligheid om het voor alle kinderen mogelijk te maken om de wereld om zich heen veilig te kunnen ontdekken. Bovendien houden wij van speelse designs en slimme opbergoplossingen. In de Relaxdays kinderkamer vind je schattige kinderkasten, zitmeubelen voor kinderen, hoogwaardige kinderlampen en praktische accessoires voor je babykamer. Daarnaast kun je met onze producten de perfecte speelhoek inrichten of samen met je kinderen leren opruimen. Met onze kinderdecoratie heb je ook de mogelijkheid om prachtige accenten te zetten.

Leren opruimen en opbergruimte creëren - Kindvriendelijke oplossingen voor het creëren van orde

Helaas hebben veel kinderen meer zin om een rommeltje te maken dan om achteraf alles weer op te ruimen. Als ouder kun je dan snel wanhopig worden als de orde in het speelparadijs niet van lange duur is. Gelukkig kun je met behulp van slimme opbergmethodes en een eenvoudige structuur in de kinderkamer ook de jongsten in het gezin motiveren om op te ruimen.
De opbergboxen van Relaxdays bieden veel opbergruimte voor speelgoed, schriften en knutselspullen. Bovendien zorgen zij met hun speelse motieven voor een kindvriendelijke ambiance. Ze zijn super handig omdat je ze apart kan neer zetten en in of op de kast maar ook in de bijhorende kinderkasten kan opbergen. Kinderen leren op een speelse manier om knuffeldieren of speelgoed in boxen te sorteren en vervolgens op te ruimen.
Apropos kinderkasten! In onze webshop vind je niet alleen kasten voor opbergboxen en speelgoedkasten maar ook veelzijdige modulaire kinderkasten. Je kunt ze heel makkelijk en zonder te hoeven boren opbouwen en ze maken indruk met hun schattige dierenmotieven. In de compacte kleine vakjes zijn belangrijke schoolspullen, spelletjes of kledingstukken in een handomdraai opgeborgen.
Om voor orde in de kledingkast te zorgen en de beschikbare ruimte optimaal te benutten, kun je bij ons een ruime keuze aan kinderkledinghangers vinden. Deze zijn er in prachtige kleuren en vormen om het sorteren en uitkiezen van kleding voor je kind tot een kleine belevenis te maken.
Creëer nu je perfecte kinderkamer met Relaxdays!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.