Kinderlampen

Kinderlampen voor avonturen overdag en mooie dromen in de nacht

De kinderkamer is de plek om te tekenen, dromen, knutselen en leren. Vanzelfsprekend wil je dat je dierbaren een gezellig, kindvriendelijk plekje hebben waar ze heerlijk kunnen spelen, leren en creatief kunnen zijn. Kinderen houden met name van felle kleuren en speelse prints. Aangezien goede verlichting in de kamer van je kleintjes zeker niet mag ontbreken, heb je de juiste lampen nodig. In ons assortiment is er voor ieder wat wils!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Schattige kinderkamerlampen als plafondverlichting

In geen enkele kamer mag een plafondlamp ontbreken, daarom kan je ook voor de kinderkamer een leuk model uitkiezen dat kinderogen laat stralen. Bij Relaxdays kun je prachtige, kindvriendelijke prints op stijlvolle lampenkappen voor aan het plafond ontdekken. Of je nu een voorkeur hebt voor sterren, dinosauriërs, ballerina's of halve manen, bij ons vind je zeker de ideale lamp voor in de kamer van je kinderen. Onze kinderkamerlampen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Van felroze tot blauw en strakke kleuren zoals zwart of wit. Er is voor ieder wat wils!

Nachtlampen voor kinderen en meer

Ook tafellampen zijn essentieel voor elke kinderkamer aangezien deze voor verschillende doeleindes gebruikt kunnen worden. Onze stijlvolle maanlampen zijn heel geschikt als lampen voor verhaaltjes voor het slapengaan of als nachtlampje voor mooie dromen. De kleine maan kan in 16 verschillende kleuren stralen en is bovendien traploos dimbaar waardoor je steeds de juiste lichtintensiteit kunt instellen. Maar ook standaard nachtlampen voor kinderen kun je in de Relaxdays webshop bestellen. Tafellampen zijn daarnaast handig voor op het bureau van je kind, de plek waar hij zijn creativiteit de vrije loop kan laten, nieuwe ideeën kan opdoen of zijn huiswerk kan maken. Een schattige lamp met kleine konijntjes of sterren zorgt ervoor dat je kind zich met de juiste verlichting goed kan concentreren in een sfeervolle ambiance.

Koop nu kinderlampen online bij Relaxdays

Ontdek nu al onze kinderlampen en richt de kamer van je dierbaren opnieuw in door de verlichting te veranderen en kindvriendelijke lampenkappen te gebruiken. Je kinderen zullen zich in het aangename licht van de lampen helemaal op hun gemak voelen en daar heb jij ook iets aan. Want hoe zeg je dat? Gelukkig kind, gelukkige ouders. Om het totaalplaatje helemaal af te maken, vind je bij ons ook kinderkasten, zitmeubelen voor kinderen en alles wat je voor een geweldige speelhoek nodig hebt. Shop nu online bij Relaxdays zonder verzendkosten te hoeven betalen!