Slaapkamer

Lekker slapen en ontspannen in je eigen slaapkamer

De slaapkamer is de ruimte in huis waarin je helemaal tot rust kunt komen en waarin je bovendien vaak bent. Het is de plek waar we ons opladen en ons mentaal op de volgende dag voorbereiden. Het is daarom ook heel belangrijk om veel aandacht te besteden aan de inrichting van de slaapkamer en ervoor te zorgen dat het interieur helemaal bij jou past. Voor veel mensen is de grootte van de kamer de grootste uitdaging. Vaak passen niet alle spullen in de kamer die je er in zou willen zetten. Het kost meestal veel tijd om alle slaapkamermeubels bij elkaar te zoeken en een keuze te maken uit de meest uiteenlopende interieurideeën voor je slaapkamer. Met dank aan Relaxdays hoef je van nu af aan bij de inrichting van je kleine slaapkamer geen onmogelijke keuzes meer te maken, maar alleen compromissen. Met onze handige modulaire kledingkasten kun helemaal zelf bepalen hoe je je kast in elkaar zet. Modulaire kasten komen ook overigens heel goed van pas in hoeken van kamers. Richt je slaapkamer helemaal in zoals jij wilt! Je blijkt nu toch eens ruimte over te hebben? Geen probleem! De kasten kunnen namelijk uit worden gebreid. Tover je slaapkamer helemaal om!

Een overzichtelijke en opgeruimde kledingkast

Er is toch niets fijner dan naar bed gaan wetende dat je eindelijk je de kledingkast hebt uitgemest? Een beter gevoel is er gewoon niet. Je hoeft nu alleen nog voor meer structuur in je kledingkast te zorgen, zodat je eindelijk een mooi plekje voor je lievelingsbroek of lievelingstrui hebt. In het assortiment van Relaxdays zijn niet alleen handige modulaire kasten, commodes of kledingrekken te vinden die voor meer ruimte in je kledingkast zorgen. Je kunt er ook veel spullen vinden die het makkelijker maken om voor meer overzicht in je kast te zorgen. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreid aanbod aan handige kledinghangers in ons assortiment die goed van pas komen als je meer ruimte nodig hebt of als je sowieso hoognodig iets moet doen aan je rommelige kast. Probeer eens onze multi- of ruimtebesparende kledinghangers waarmee je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte in je kast. We hebben trouwens ook kledinghangers die speciaal bedoeld zijn voor broeken, rokken en laarzen. Met dank aan onze stropdashangers en hangers voor sjaals kun je zelfs stropdassen, sjaals en riemen netjes in je kast opbergen. Zeg maar gedag tegen de chaos in je slaapkamer en zorg met kledinghangers voor een goed overzicht. Bekijk ze hier!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.