Kledingkasten

Kledingkasten & accessoires van Relaxdays

We hebben dagelijks met onze kledingkast te maken. Bijna elke dag met het uitzoeken van kleding. Met de juiste kledingkast en een goede organisatie aan de binnenkant van de kast kan je elke ochtend veel tijd besparen en heb je een goed overzicht over je kleding. Vind bij Relaxdays niet alleen een geschikte kledingkast, maar ook handige accessoires voor meer orde.

Pagina
per pagina
 1. Vanaf € 21,90
 2. Vanaf € 22,90
 3. Vanaf € 31,90
 4. Vanaf € 18,90
 5. Vanaf € 22,90
 6. Vanaf € 20,90
 7. Vanaf € 22,90
 8. Vanaf € 19,90
 9. Vanaf € 16,90
 10. Vanaf € 34,90
 11. Vanaf € 26,90
 12. Vanaf € 21,90
 13. Vanaf € 34,90
 14. Vanaf € 17,90
 15. Vanaf € 18,90
 16. Vanaf € 21,90
 17. Vanaf € 25,90
 18. Vanaf € 24,90
 19. Vanaf € 22,90
 20. Vanaf € 20,90
Pagina
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Flexibele en compacte kasten

Een kledingkast domineert vaak de slaap- of kleedkamer. Maar als je niet genoeg ruimte hebt en de ruimte nog voor andere meubels wilt gebruiken, wordt het lastig met een grote kledingkast. Bij Relaxdays vind je daarom geweldige oplossingen voor kleine ruimtes, zonder opbergruimte te hoeven missen: modulaire en stoffen kasten! De Relaxdays modulaire kasten kunnen zich aan de ruimte aanpassen en altijd omgebouwd worden. Bovendien hebben ze genoeg ruimte voor jouw kleding. Onze stoffen kasten nemen door de dunne wanden van stof weinig ruimte in beslag en bieden toch veel opbergruimte. Vind bij ons een geschikte kast en kies tussen verschillende groottes, patronen en kleuren.

Geen chaos meer in de kledingkast

Op zoek naar de perfecte outfit kan het snel gebeuren dat de kledingkast een rommeltje wordt. Op de berg kleding worden dan steeds nieuwe kleren gelegd, waardoor je het overzicht verliest. Vaak mist ook een systeem in de kast. Met Relaxdays kan je voor structuur en orde in jouw kast zorgen. Bij ons kan je vele slimme oplossingen vinden voor het opbergen van kleding en accessoires. Voor je sjaals, riemen en stropdassen hebben wij bijvoorbeeld handige kledinghangers en boxen. Hierdoor heb je een goed overzicht over je accessoires en kan je alles snel terugvinden. Ook petten, schoenen en broeken kunnen met de kasten van Relaxdays apart en netjes worden opgeborgen. Onze kleerhangers zorgen voor het kreukvrij en netjes ophangen van kledingstukken. Neem eens de tijd en meet je kledingkast. Aansluitend kan je met Relaxdays kledinghangers, boxen en houder een geweldig nieuw systeem implementeren en is chaos verleden tijd. Bestel nu alles voor een opgeruimde kledingkast.

Nog meer geweldige accessoires voor jouw slaapkamer vinden

Naast bijzondere kledingkasten, kledinghanger-sets en opbergmogelijkheden vind je bij Relaxdays nog meer geweldige artikelen voor je slaapkamer. Haal bijvoorbeeld een mooi kledingrek of een kledingroede voor jouw kledingstukken in huis! Bekijk nu ons slaapkamer assortiment en ontdek onze coole artikelen.