Woonkamer

Maak het gezellig - Jouw woonkamer in juiste stijl

Voor de meeste mensen is de woonkamer de belangrijkste kamer in huis. De plek waar vrienden en familie voor een leuke, gezellige tijd worden ontvangen en verzorgd. Daarom is het vooral hier belangrijk om een gezellige sfeer te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Maar de woonkamer moet er ook modern en stijlvol uitzien en daarom is het vaak lastig om de juiste woonstijl te vinden.
Hou je van minimalistische designs, terughoudende kleuren zoals zwart, grijs of beige als ook accenten van roestvrij staal, hoogglans of glas, dan is de moderne stijl iets voor jou. De combinatie van helder hout en wit trekt je aandacht? Dan is de Scandinavische woonstijl blijkbaar jouw smaak. Of houd je van de flair van lofts of fabriekshallen? Is dit het geval moet je eens onze woonkamermeubels in industriële stijl bekijken, die zich vooral kenmerken door donkere houtsoorten, vintage zitmeubelen, metaal als ook vele hoeken en kanten.
Hoe persoonlijk je smaak ook is, in ons assortiment hebben wij meubelstukken en accessoires voor jouw woonkamer. Je kan bij ons wandtafels, tv meubels, fauteuils, salontafels en kasten in vele verschillende designs vinden. Of nu industrieel, goud, glas, sfeervolle houtlook van bamboe of met Scandinavische accenten - Je vindt het zeker bij Relaxdays!

Hoogtepunten en eye-catchers creëren - Hoe gaat dat?

Veel woonkamers worden gedomineerd door grote, comfortabele banken, wandmeubels en hoogwaardige televisies voor spannende filmavonden. Maar hoe kan je stijlvolle accenten zetten om je ontspanningsoase tot eye-catcher te maken? Wij hebben een paar geweldige ideeën voor je voorbereid.
Fauteuils kunnen eenvoudige kamers verfraaien en zorgen voor een gezellig beeld en bieden een plek om lekker te kunnen ontspannen. Onze cocktailstoelen in vintage of retro design verplaatsen je terug in de tijd en zijn goed te combineren met verschillende woonstijlen. Maar het is ook mogelijk om een eigen leeshoek te creëren met een fauteuil, een mooie boekenkast en een compacte bijzettafel uit ons assortiment.
Iedereen die het geluk heeft thuis over een openhaard te beschiken, kan hem tot esthetisch middelpunt van de woonkamer maken. Alleen al de openhaard zorgt voor een gezellige sfeer in de kamer. Maar het is ook belangrijk om de haard goed te onderhouden. In onze shop is een gigantisch aanbod aan openhaardaccessoires te vinden in verschillende stijlen. Onze stoffers en blikken, haardstellen en haardmanden zijn niet alleen handig en duurzaam, maar verfraaien ook de open haard door de prachtige designs. Met onze haardhoutmanden en brandhoutkarren komt er ook eindelijk een eind aan het vermoeiende verplaatsen van haardhout!
Een belangrijk tafeltje voor de afstandsbediening, hapjes en wat te drinken is vaak de salontafel. Maar ook deze kan tot blikvanger worden in de woonkamer, vooral omdat deze vaak letterlijk in het midden van de kamer te vinden is. Bij Relaxdays kan je stijlvolle salon- en bijzettafels in talrijke designs en afmetingen vinden. Bijzonder mooi zijn bijvoorbeeld de salontafels van mangohout of bijzettafels in marmer design. Handig en veelzijdig zijn onze ruimtebesparende bijzettafel sets en mimisets, vooral in kleine woonkamers waar af en toe meer ruimte nodig is voor hapjes of drinken. Verfraai nu je woonkamer met Relaxdays!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.