Fauteuils

Relaxdays fauteuils voor thuis - zitten en genieten

De regen druppelt tegen de ramen en de lucht is grijs, terwijl binnen de open haard aan is, jij onder een plaid zit op een zachte fauteuil met een warme chocolademelk in je handen. Is dat niet een romantisch beeld waardoor je bij regenachtig weer zin hebt om lekker binnen te vertoeven? Als dit het geval is, kan je bij Relaxdays de perfecte zetel vinden en jouw woning met een extravagant meubelstuk verfraaien. Sla je slag!

Hoe je met een fauteuil je woning kunt verfraaien

In tegenstelling tot een bankstel, dat veel ruimte in beslag neemt in de woonkamer, kan een fauteuil als stijlvolle blikvanger op veel plekken in huis worden neergezet. Bovendien is een zetel veel flexibeler en kun je hem makkelijker verplaatsen. Fauteuils kunnen naast het bankstel gebruikt worden om voor meer zitplekken te zorgen als je bezoek krijgt. Als je een werkkamer of een grote slaapkamer hebt, kan je daar ook een zetel neerzetten. Maak een mooie leeshoek in combinatie met prachtige boekenkasten, die vol staan met je favoriete boeken, of creëer een rustige hoek waarin je lekker kunt ontspannen en je je benen op een comfortabele hocker kunt leggen. Je kunt fauteuils zelfs bij kleine eettafels of bistrotafels neerzetten om stijlvol te genieten van hapjes en drankjes met vrienden. Met de stijlvolle fauteuils van Relaxdays kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten bij het inrichten van je huis.

De voordelen van een cocktailstoel

In ons assortiment vind je voornamelijk cocktailstoelen voor de perfecte loungesfeer in je eigen huis, als bijzondere eyecatcher - ook in de hal. Kenmerkend voor cocktailstoelen is de halfhoge rugleuning die op ongeveer dezelfde hoogte is als de armleuning. Cocktailstoelen zijn compact, maar nodigen uit om lekker te ontspannen. Bij Relaxdays kan je modellen in de stijl van de jaren 50 vinden in de kleur zwart, grijs en bruin. Stijlvolle lichte of donkere houten poten maken het totaalplaatje van de stoelen met stoffen bekleding helemaal af.

Nu online bij Relaxdays fauteuils bestellen

Wie op zoek is naar iets speciaals, zou een kijkje moeten nemen bij onze zitzakken met rugleuning, waarvoor je heel makkelijk een vaste plek in huis kunt vinden. Ook andere geweldige meubels voor in jouw woonkamer kan je in de Relaxdays webshop vinden. Bestel nu online met gratis verzending en geniet binnenkort al van je nieuwe favoriete meubelstuk!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Search engine powered by ElasticSuite