Eettafels

Praktische eettafels van Relaxdays

Je hebt een kleine woning en weinig ruimte voor een eettafel? Geen enkel probleem! Onze eettafelserie ARVID valt op door zijn Scandinavische, moderne design. De tafels zijn bovendien bijzonder compact en ruimtebesparend waardoor je gegarandeerd een plekje voor ze in je woning vindt. Ontdek nu ons ronde en ons rechthoekige model en verwelkom binnenkort vrienden en familie aan je nieuwe eettafel!

Jouw eettafel in Scandinavisch design - ruimtebesparend en decoratief

De ARVID eettafels van Relaxdays passen perfect in je woonkamer, keuken of eetkamer. Aan de ronde variant met een diameter van 90 cm kunnen vier personen zitten en aan de 1,20 m lange en 80 cm brede eettafel zelfs zes personen. Je hoeft dus in je kleine woning niet de luxe van een eigen eettafel te missen. Onze eettafels zijn gemaakt van gelakt MDF. Bovendien beschikken ze over rubberen voetjes zodat je krassen of schades aan je vloer kan voorkomen.
De Scandinavische inrichtingsstijl is nog steeds helemaal in. Doe mee met deze trend en richt je huis geheel in Scandinavische stijl in met een ARVID eettafel die gekenmerkt wordt door de klassieke combinatie van een houtlook met de kleur wit. We hebben ook modellen met de combinatie hout en zwart in ons assortiment die overigens heel leuk in modern of industrieel ingerichte kamers staan. Verheug je alvast op gezellige bijeenkomsten met je dierbaren aan je nieuwe eettafel van Relaxdays. Of je nu indrukwekkende gerechten serveert, een spelletjesavond houdt of gewoon interessante gesprekken wilt voeren: maak van je eettafel een stijlvolle blikvanger en zorg voor een stralend middelpunt in je woonkamer.

Koop nu online een eettafel voor in je woning

Bestel nu de eettafel van je dromen in de webshop van Relaxdays. Bij ons profiteer je van een extra korte verzendtijd en gratis verzending naar Nederland – er is geen minimum bestelbedrag. Als je niet genoeg kan krijgen van onze producten, bekijk dan onze andere categorieën zoals salon- en bijzettafels , bureaus of wandtafels.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting