Automatisch

Onmisbare accessoires voor iedere autorit

Auto's zijn voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven. Er worden spullen mee vervoerd, uitstapjes mee gemaakt en af en toe wordt er ook aan de auto gesleuteld. Daarom is het belangrijk dat de accessoires en gereedschapssets die je gebruikt ook veilig en comfortabel zijn. In ons assortiment zijn handige accessoires te vinden zoals koppelingssloten en autospiegels voor baby's waarmee je je kleintje op de achterbank in de gaten kunt houden. Ook onze jerrycanhouders of bandhouders voor in je garage zijn ontzettend handig.
Tijdens lange autoritten kan het natuurlijk gebeuren dat je knoeit met eten of drinken. Met name met kinderen gebeurt dit al snel. In dit geval komen onze zemen en raamwissers heel goed van pas. Deze spullen maken het makkelijker om vlekken of vuil aan de binnenkant van je auto te verwijderen.
Eenmaal thuis aangekomen wil je je auto natuurlijk ook op een veilige en beschutte plek neer kunnen zetten. Dit is vooral voor mensen die in de grote stad wonen vaak een grote uitdaging. Vooral in buurten waar veel mensen wonen, heb je zelfs op je eigen grondstuk creatieve oplossingen nodig om je auto te kunnen parkeren . Onze pylonnen, afzetpalen en verkeersspiegels helpen je hierbij zeker een eind op weg. In onze webshop kun je bovendien parkeerschijven bestellen die tijdens uitstapjes of voor het parkeren in de binnenstad goed van pas komen.

Zo houd je je auto van binnen netjes

Je auto dient er niet alleen van de buitenkant mooi uit te zien maar ook van binnen opgeruimd en schoon te zijn, want een goed onderhouden auto laat een betere indruk achter. Bovendien kun je je auto met behulp van slechts enkele accessoires op een veel handigere manier inrichten en optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte. Zo zijn onze autostoel-organizers onmisbaar als je op reis gaat. Je kunt er snacks en speelgoed voor je kinderen in opbergen. Als je vaak boodschappen doet of eten mee wilt nemen in je auto komen onze vouwkratten heel goed van pas. De opvouwbare kratten zorgen er niet alleen voor dat je al je spullen veilig in je kofferbak kunt vervoeren, maar kunnen ook nog eens makkelijk worden opgeborgen als je ze even niet nodig hebt. We raden je aan om gebruik te maken van aanhangwagen- of kofferbaknetten als je veel spullen in één keer van A naar B moet vervoeren met bijvoorbeeld een aanhanger. Zo kan er niets uit vallen en blijft alles goed op zijn plek liggen. Door een hondendeken in je auto te leggen, kun je ervoor zorgen dat je auto ondanks je harige viervoeter schoon blijft.
Ontdek nu ons uitgebreide assortiment aan accessoires en toebehoren voor in je auto in de webshop van Relaxdays.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.