Autopoetsmiddelen

Een schone auto met Relaxdays

Er gaat niets boven een mooi gepoetste auto! Als je eigen auto helemaal glimt en er bijna als nieuw uitziet, dan voelt de wereld meteen beter aan. Om ervoor te zorgen dat je regelmatig hiervan kunt genieten, kan je bij Relaxdays handige artikelen vinden om je auto schoon te maken.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Autopoetsmiddelen voor de binnenkant van jouw auto

Een goed zicht is bij het autorijden het allerbelangrijkste. Door vuil en stof wordt de voorruit snel vies en heb je een minder goed zicht. Met de Relaxdays ruitenreinigers voor de binnenkant kan je dit snel oplossen: met de reiniger met steel kan je gemakkelijk de hele ruit schoonmaken. Het microvezeldoek laat geen strepen achter en kan worden vervangen. Met de praktische set van 2 stuks ben je perfect uitgerust en heb je altijd een goed zicht. Ook beslagen ruiten kunnen hiermee worden behandeld.
Ook stof, vuil en pluisjes verzamelen zich snel aan de buitenkant van de ruit. Voor stoelen, hoezen, ruiten en het dashboard zijn de Relaxdays poetsdoeken bijzonder goed. Deze zijn reeds vochtig en daardoor meteen gebruiksklaar. Je hebt de mogelijkheid om de doeken grijpbaar op te bergen, doordat deze in een handige box worden geleverd. Bestel nu de Relaxdays schoonmaakartikelen en profiteer van een schone auto.

Relaxdays autopoetsdoeken en autoruit reiniger nu kopen

Ontdek ook andere poets- en reinigingsartikelen van Relaxdays, die gebruikt kunnen worden om je auto schoon te maken. Bekijk nu ons brede assortiment en vind de juiste producten. Gewoon naar huis bestellen!