Schoonmaken & reinigen

Huishoudartikelen waarmee schoonmaken een feest wordt

Er zijn maar weinig mensen die plezier beleven aan schoonmaken. De meeste mensen worden al moe als ze denken aan wat ze allemaal nog moeten doen en aan de vergeten hoekjes in huis die al heel lang niet zijn schoongemaakt. Maar schoonmaken is nu eenmaal iets dat gedaan moet worden om je helemaal thuis te voelen. Daarom is het belangrijk om het poetsen zo aangenaam mogelijk te maken en gebruik te maken van handige hulpmiddelen waarmee het schrobben en poetsen een stuk makkelijker gaat. In de webshop van Relaxdays zijn verschillende borstels, apparaten en andere schoonmaakartikelen te vinden waarmee schoonmaken een eitje wordt.

Doekjes, borstels en apparaten voor een grondige poetsbeurt

Er zijn heel veel dingen in het huishouden die regelmatig gedaan moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de vloer wissen, de kast afstoffen, de afwas doen, de voegen schoonmaken, het verwijderen van pluisjes, het weren van insecten en het reinigen van de afvoer. Voor al deze huishoudelijke klusjes kun je bij Relaxdays wel een geschikt product vinden waardoor je binnen de kortste keren aan de slag kunt gaan.
Er zijn verschillende producten waarmee je je vloer kunt schoonmaken. Welk product je gebruikt, hangt natuurlijk af van jouw wensen. Met een accu-rolveger of mechanische rolveger kun je het vuil en stof van de vloer verwijderen zonder dat je een snoer nodig hebt en met een trekker kun je voorkomen dat er na afloop strepen ontstaan. Een trekker komt trouwens ook heel goed van pas bij het lappen van de ramen. Je kunt ook gebruikmaken van de raamwissers of glazenwasserssets van Relaxdays. Voor het afwassen van servies en glazen of het schoonmaken van de afvoer, voegen en andere vergeten plekken in huis hebben we diverse borstels in ons assortiment, zoals afwasborstels, afwasborstels voor glazen, draadborstels, handborstels, afvoerborstels en voegenborstels. Opvouwbare emmers komen hierbij heel goed van pas. Je kunt de emmers vullen met schoonmaakmiddel en na afloop opvouwen waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Met plumeaus kun je kasten en oppervlakken afstoffen voordat je ze met een vochtig microvezeldoekje afdoet. Ons insectengaas en onze beschermers tegen motten zijn echte musthaves als je een insectenplaag in je huis of kledingkast wilt tegengaan.

Koop nu online schoonmaakartikelen en -apparaten bij Relaxdays!

Maak het schoonmaken voor jezelf een stuk makkelijker door onze geweldige schoonmaakartikelen aan te schaffen. Ons grote assortiment aan schoonmaakborstels en schoonmaakspullen wordt voortdurend uitgebreid. Neem dus regelmatig een kijkje in onze webshop om geen trends of nieuwe producten te missen. Maar ook als je op zoek bent naar artikelen die je helpen bij het wassen en drogen of opbergen en sorteren ben je bij Relaxdays aan het juiste adres. Bestel nu online en zonder verzendkosten te hoeven betalen en laat je huis er weer netjes uitzien.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.