Werkplaatsuitrusting

Voor een opgeruimde werkplaats

Vaak lijkt het alsof in je eigen hobbykamer of de werkplaats chaos magnetisch wordt aangetrokken. Overal slingeren apparaten, schroeven en materialen rond en niets heeft een vaste plek. Om effectief te kunnen werken moet je je werkplaats voor eens en altijd opruimen, zodat je deze op lange termijn netjes kunt houden. Met de Relaxdays stellingkasten, gereedschapshouders en gereedschapskoffers is dit mogelijk!

Pagina
Pagina

Zeg maar gedag tegen de rommel!

Waar veel wordt gewerkt, ontstaat ook snel veel rommel. Zowel thuis als in je hobbywerkplaats als ook in de werkplaats op het werk - bijvoorbeeld in de bouw of in de autobranche - zijn er vaak vele apparaten, gereedschappen, kleine ijzerwaren en materialen. Tijdens het werken worden vele voorwerpen gebruikt, maar niet altijd op hun plek teruggeplaatst. Vaak hebben deze dingen niet eens een vaste plek, omdat de werkplaats ook vaak als opslagruimte wordt gebruikt. Wanneer er dan nieuwe apparaten bij komen en op hetzelfde moment in de werkplaats wordt gewerkt, is de chaos niet meer te overzien. Je moet de tijd nemen om de chaos voor eens en voor altijd vaarwel te zeggen. Dat betekent uitzoeken, weggooien, sorteren en opnieuw opbergen. Om ervoor te zorgen dat het opgeruimd blijft, is het zinvol een goed plan te maken. Met de Relaxdays stellingkasten kan je je gereedschap en toebehoren overzichtelijk opbergen. Zo krijgt alles een eigen plekje en kan je alles terugvinden. Voor kleine ijzerwaren zoals schroeven en spijkers kan je assortimentsdozen met meerdere vakjes bij ons vinden. Hier kan je alle soorten schroeven, pluggen of moertjes apart opbergen en is alles altijd snel te vinden. Je apparatuur kan je met onze wandhouders netjes ophangen. Dat vermindert niet alleen het risico op ongelukjes, maar helpt ook op lange termijn de werkplaats opgeruimd te houden. Als je eenmaal de chaos hebt opgeruimd en er een nieuwe structuur is gecreëerd, zul je merken dat je workflow ook positief wordt beïnvloed. Dus: pak het project aan en ruim eindelijk op!

Alles rondom de garage & werkplaats met Relaxdays

Net zoals de werkplaats is de garage ook vaak een plek waar chaos heerst. Bij Relaxdays vind je vele handige accessoires en meubels voor in de garage of werkplaats. Ook gereedschappen , doe-het-zelf benodigdheden en spullen voor verhuizen en transport kun je bij ons vinden. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Search engine powered by ElasticSuite