Flessen & glazen

Flessen en glazen voor je bar

Je plant een gezellige avond met z'n tweeën op het balkon? Of toch een liever een groot tuinfeest met vrienden? Bij verschillende gelegenheden is het belangrijk, de juiste glazen en oplossingen voor het serveren van drinken in huis te hebben. Serveer je gasten zelf gemixte cocktails en vruchtensappen in stijlvolle flessen met de artikelen van Relaxdays. Bekijk daarom snel ons assortiment!

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Maak indruk op je bezoek met prachtige flessen en glazen

Of het nu een warme zomerdag of een koude winternacht is, tijd besteden met je dierbaren, samen wat lekkers eten en drinken is altijd heel fijn. Serveer je overheerlijke gerechten op stijlvolle serveerschalen en bijpassende drankjes in geweldige flessen en glazen. Je kan je vrienden met onze glazen ijskoude vruchtensappen, lekkere whiskey, krachtige longdrinks of shotjes serveren. Let er bij het kopen van dergelijke flessen en glazen altijd op dat ze een heldere en transparante kleur hebben en van hoge kwaliteit zijn. Want alleen dergelijke glazen blijven ook nadat ze vaak zijn schoongemaakt nog goed.

Drankdispensers, longdrinkglazen etc. - Deze flessen en glazen kan je bij ons vinden

Bij het kiezen van de juiste flessen en glazen is het belangrijk om te weten wat je wilt serveren en hoe groot het moet zijn. Hieronder hebben we op een rijtje gezet welke glazen je in ons assortiment kunt vinden en waar ze goed voor zijn:

  • Longdrinkglazen: De Relaxdays longdrinkglazen in klassieke cilindervorm zijn perfect om longdrinks, cocktails en ook sapjes te serveren. Normaal gesproken worden de vaatwasbestendige glazen in een set van 12 stuks geleverd, maar je kan ze ook kopen in een set van 24 of 48 stuks.
  • Heupflessen: De Relaxdays heupflessen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn deels met kunstleer versierd. Hierin kan je jouw favoriete drankje overal mee naartoe nemen of als leuk kleinigheidje aan vrienden of familie cadeau doen. Kies voor een compacte heupfles met een capaciteit van 200 ml of voor de XXL variant met een capaciteit van 1.8 liter. Ook onze heupflessen zijn verkrijgbaar in handige sets.
  • Shotglaasjes en likeurglazen: Een bijzondere blikvanger zijn onze reageerbuis shotglaasjes, die worden geleverd in een reageerbuishouder. Gebruik ze voor leuke partyspelletjes of als grappig cadeau. Maar bij ons kan je ook standaard likeurglazen in een set bestellen.
  • Drankdispenser: Vooral op warme dagen heb je vaak veel dorst. Om te voorkomen steeds naar de keuken moet lopen, zijn er drankdispensers. De grote glazen in retro- en weckpot design hebben een kraantje en zijn vaak vaatwasmachinebestendig. Dankzij de deksel blijven de drankjes langer fris en kunnen er geen insecten invliegen. Enkele modellen hebben een extra filter voor fruit of worden in een set geleverd met bijpassende glazen. De Relaxdays drankdispensers zijn verkrijgbaar met een capaciteit van 3,5, 4, 5, 5,5 en 6 liter.
Onder de categorie flessen en glazen zijn niet alleen drinkglazen te vinden, maar ook whiskey sets met hoogwaardige karaffen of Moscow Mule bekers.

Bestel nu shotglaasjes, heupflessen en meer bij Relaxdays

Verbaas vrienden en familie op gezellige avonden en wees een benijdenswaardige gastheer op al je feestjes. Als je nog andere accessoires nodig hebt voor je eigen bar, neem dan ook eens een kijkje bij onze flessenrekken , bar- en wijnaccessoires en onze barmeubels .Bestel nu zonder verzendkosten bij Relaxdays!